Stortingsbonussen

welkomstbonus van shiny

Wanneer je bingo op een voordelige manier wilt spelen dan raden we je zeker aan om je mail in de gaten te houden. Je krijgt van de bingosite ShinyBingo namelijk stortingsbonussen. Per mail wordt je hiervan op de hoogte gesteld. Deze bonussen zijn gekoppeld aan een persoonlijke code, welke dus enkel op je eigen account te gebruiken is. Daarnaast is een code slechts 1 maal te gebruiken. Wanneer je een tweede maal dezelfde code invoert dan zal deze code als ongeldig worden verklaart. De belangrijkste vragen met betrekking tot de bonussen zijn natuurlijk hoe een bonus werkt en hoe je deze kan laten uitbetalen.

Hoogte en geldigheidsduur van een stortingsbonus

eerste stortingsbonusBij een stortingsbonus zijn altijd 3 zaken welke invloed (kunnen) hebben op je (de geldigheid) van je bonus. De hoogte van de bonus, de geldigheidsduur en het bereik van de storting waarop de bonus wordt uitgekeerd. De hoogte van de bonus staat altijd als eerste aangegeven. Normaliter betekend dit een bonus van 50, 75 of 100 procent. Je eerste stortingsbonus betekend bij ShinyBingo echter een percentage van maar liefst 300 procent! Zo kan je het online bingo spelen voor geld bij deze aanbieder dus heel voordelig uitproberen!

Registreer je op de website ShinyBingo.com voor een stortingsbonus van 300%!

Een bonuscode van ShinyBingo kent een geldigheidsduur. Wanneer de uiterste gebruiksdatum verstreken is dan zal de bonuscode automatisch uit je lijst met bonuscodes verdwijnen.

Bonus bereik
Aan elke stortingsbonus van ShinyBingo is een bereik gekoppeld. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je bonus wordt uitgekeerd op een bedrag tussen de 10 en 250 euro. Mocht je met je storting buiten dit bereik komen dat wordt enkel het deel binnen het bereik van de bonus aan de bonusmeter toegevoegd.

Voorbeeld
bereik van een stortingsbonus van shinybingoEen storting van 10 euro met een een bonuscode van 50% en een bereik van 10-250 euro levert je 5 euro op je bonusmeter op. Je kunt dan bingo spelen met 10 euro op je saldometer en 5 euro op je bonusmeter.

Stort je bijvoorbeeld 300 euro dan wordt er de maximale bonus van 125 euro op je bonusmeter toegevoegd. Je kunt dan bingo spelen met 300 euro op je saldometer en 125 euro op je bonusmeter.

Stortingsbonus verzilveren in echt geld

Wanneer je de storting in combinatie met je bonuscode hebt verricht dan zie je zowel op je saldo- als bonusmeter een tegoed zien verschijnen. Je kunt dan beginnen met het spelen van bingo. Bij een stortingsbonus moet je het bonustegoed 6 maal inzetten alvorens het op je saldometer zal verschijnen en je de bonus uit kan laten betalen. Dit betekent dat je met een bonus van 20 euro minimaal 120 euro aan bingokaarten gekocht moet hebben met je bonusmeter alvorens het tegoed naar de saldometer verplaatst zal worden.

Meld je hier aan en probeer ook gratis echt geld te winnen!

Hiërarchie van tussen de saldo en bonusmeter
Wanneer je een storting hebt gedaan en het bingospel begint te spelen dan zul je opmerken dat er in eerste instantie alleen van je saldometer geld gebruikt wordt. Dit heeft te maken met de hiërarchie van de geldmeters. In eerste instantie zul je namelijk met je saldometer spelen. Wanneer je saldometer ontoereikend tegoed heeft dan zal er gebruik worden gemaakt van je bonusmeter. Tijdens dit gebruik kan je dus je bonustegoed vrijspelen. Wanneer je de eis met betrekking tot het vrijspelen hebt bereikt dan zal het volledige bonustegoed automatisch naar je saldometer verplaatst worden.

Rondspelen van je bonus inzien
hoe vaak moet je een bonus rondspelen
Via het kopje ‘Bonus Report’ kan je kijken hoevaak je de bonus hebt rondgespeeld en nog rond moet spelen. Zo weet je dus wanneer het tegoed van je bonusmeter naar je saldometer overgezet zal worden.

Gevolgen van uitbetaling op bonusmeter

Een nuttige kanttekening bij het uitbetalen i.c.m. je huidige bonusmeter is dat als je bonustegoeden zullen vervallen bij een uitbetaling. Houdt hier dus rekening mee alvorens je een uitbetaling aanvraagt. Je zult van dit feit ook op de hoogte worden gebracht wanneer je bij ShinyBingo.com een uitbetaling aanvraagt. Zo zit je dus niet in een keer met een lege bonusmeter zonder dat je er erg in hebt.

Bezoek de website van ShinyBingo
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven