Welkomstbonus ShinyBingo

welkomstbonus van shiny

300 procent welkomstbonusWanneer je nieuw bent bij ShinyBingo en hier nog geen storting hebt gedaan, dan staat er een heel erg mooie stortingsbonus voor je klaar! Deze bonus kent namelijk een hoogte van 300%, waarbij je tot maximaal €150 aan bonustegoed kan ontvangen! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een account aanmaken bij ShinyBingo.com en hier een storting van minimaal €10 uit te voeren.

Registreer je op de website ShinyBingo.com voor een stortingsbonus van 300%!

Geen bonuscode nodig

Voor de welkomstbonus bovenop je storting hoef je geen bonus code in te vullen. Deze krijg je overigens wel wekelijks per mail toegestuurd, zodat je nadat je de welkomstbonus gebruikt heb weer kan opwaarderen met een mooie bonus!

De bonus maximaal benutten

Wil jij de welkomstbonus maximaal benutten? Dat kan door een storting van €50 uit te voeren. Hierbij krijg je 300% van de waarde van het gestorte bedrag aan je bonusmeter toegevoegd. Dit betekent dat je met een storting van €50 voor €150 aan bonustegoed krijgt en dus voor €200 euro aan bingotegoed beschikbaar hebt om het online bingospel van ShinyBingo te spelen!


Meld je aan voor de bingo met geld!

Bonus vrijspelen

Hoe kan je een bonus vrijspelen? Dat kan door je bonus, in het geval van een stortingsbonus, 6 maal in te zetten. Alvorens je een bonus kunt inzetten moet je saldometer leeg zijn. Er zal namelijk eerst aanspraak worden gedaan op je saldometer. De welkomstbonus betreft een bingo bonus, dit betekent dat deze bonus niet op casino spellen kan worden ingezet die elders op de website te vinden zijn, maar alleen in het bingospel.

Bonus vrijspelen
hoe vaak moet je een bonus rondspelen
Je kunt, wanneer je op ‘Bonus Report’ klikt, kijken hoe vaak de bonus al is rondgespeeld. Je kunt zo in de gaten houden wanneer je bonustegoeden naar de saldometer gaan, waarna je deze kunt laten uitbetalen.
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven