Tombola Bingo

Tombola Bingo heeft sinds 1 oktober 2021 een licentie om online kansspelen op de Nederlandse markt aan te bieden. Het was al lange tijd bekend dat deze partij graag haar product in Nederland wilde introduceren. Deze bingosite is onderdeel van Tombola International Malta PLC. En spelers in andere landen zijn al erg enthousiast over de spellen en community die ze neer hebben weten te zetten. We verwachten dan ook dat het in Nederland ook een groot succes gaat worden!

De bekendste bingospellen

Natuurlijk ontbreken de bekende bingospellen met 75 ballen en 90 ballen bingo niet in het assortiment van Tombola. Maar deze partij staat er ook om bekend om de afwijkende bingospellen met bijvoorbeeld een leuke twist. Zo zal je een compleet nieuwe ervaring ontvangen als je bij Tombola bingo gaat spelen. Met de mogelijkheid om nieuwe varianten en spellen te kunnen spelen.

Bingo90

Bij Tombola wordt de 90 ballen bingo Bingo90 genoemd. Dit bingospel heeft de kenmerkende opzet van 3 rijen en 9 kolommen. Per rij worden er willekeurig 4 vakken leeg gelaten. Je hebt hierdoor 5 getallen per rij en 15 getallen op een bingokaart staan. De prijzenpot wordt opgedeeld in 3 prijzen, waarbij de prijzen steeds meer waard worden. De prijzen zijn te winnen per volle rij (volle rij = horizontaal).

Te winnen prijzen bij Bingo90:

  • 1 volle rij
  • 2 volle rijen
  • Volle bingokaart (3 volle rijen)

Tombola gratis welkomstbonus

Voor Engeland heeft Tombola een gratis welkomstbonus voor haar spelers. Hier ontvangen ze een bonus van 5 pond voor het aanmaken van een account. Deze gratis bonus kan je gebruiken om het bingospel mee te spelen. Zo kan je gratis kijken en ervaren hoe het bingospel van Tombola is en werkt. Dat dit gratis is dat is wel zo fijn, je bent hierdoor niet verplicht om een storting uit te voeren terwijl je er nog niet zeker van bent of Tombola bingo ook iets voor jou is of niet.

Eerste stortingsbonus

Een eerste stortingsbonus is in de bingowereld heel gewoon. Hoe deze vorm wordt gegeven is nog even de vraag, maar de Engelse Tombola site geeft bijvoorbeeld een bonus van 200% bovenop het bedrag wat je stort. Wat betekent dat je met 75 euro kan spelen als je een storting doet van 25 euro. Aan deze bonussen zitten namelijk voorwaarden verbonden. Lees voorafgaand goed de voorwaarden door en controleer van te voren hoe je een bonus vrij kan spelen om uit te kunnen laten betalen.

Vrijspelen van een bonus
Een bonus kan je natuurlijk niet direct laten uitbetalen. Deze moet je eerst vrijspelen door een aantal malen in te zetten. Als voorbeeld, je krijgt een bonus met een wagerrequirement van 10 maal de bonus. Dit betekent dat je met een bonus van 20 euro voor 200 euro aan bingokaarten gekocht moet hebben voordat je het resterende bedrag kan laten uitbetalen. Lees daarom eerst goed de voorwaarden door alvorens je een storting uitvoert. Zo weet je van te voren waar je aan begint.

Geldigheid bonus
Zowel voor activatie als speelduur (hoe snel je een bonus moet hebben vrijgespeeld) kunnen er voor bonussen geldigheidstermijnen gesteld worden. Wil je graag gebruik maken van een bonus, let er dan op dat je op tijd gebruik maakt van bonusopties die je ontvangt. Het is namelijk niet ongewoon als een bonus of bonuscode enkele dagen te gebruiken is.

Geld storten

Voor het storten van geld worden meerdere optie aangeboden. iDeal is bij Tombola Bingo de populairste betaalmogelijkheid, je kunt namelijk direct vanaf je bankrekening geld storten en het geld wordt ook direct afgeschreven. Bij het gebruik van een creditcard gebeurt dit pas later. Daarom ook dat we het altijd aanraden om iDeal te gebruiken, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Je moet namelijk spelen voor je plezier en plezier hebben aan het spelen, dat kan alleen als je speelt met geld dat je kunt missen. Gelukkig wordt dit ook vereist vanuit de licentie, je zult tijdens registratie ook limieten moeten opgeven hoeveel je voor een tijdseenheid mag verliezen en of storten.

Tombola app

Voor Engeland heeft Tombola een fantastische app ontwikkeld. Hierdoor kan je bingo eenvoudig op je mobiel of tablet spelen. Hopelijk komt Tombola ook met een Nederlandse versie van de app, want er zijn genoeg mensen die het fijner vinden om met een mobiel bingo te spelen dan achter de computer of laptop.

Alles in 1 app
Dat je bingo via een app speelt in plaats van de website betekent niet dat je wat hoeft te missen. Je kunt volop meespelen, gezellig met de andere spelers chatten en meedoen voor de bingoprijzen. Niet alleen vind je de bingo van Tombola in de app, maar er zijn ook nog andere spellen welke voor geld kunt spelen.

Bingo jackpots

Zoals bij de meeste bingosites kan je bij Tombola ook meespelen voor jackpots. Als je de promoties in de gaten houdt dan zal je met enige regelmaat speciale bingoronden / evenementen voorbij zien komen. Als je een jackpot wint dan ontvang je deze als geldprijs, niet als bonus. Een jackpot kan je dan ook direct laten uitbetalen. Het leuke aan gegarandeerde jackpot is dat deze gegarandeerd zal vallen. Hoe dat gegarandeerd kan worden? Een bingojackpot kan je winnen door binnen xx ballen een volle bingokaart hebt. Als er een gegarandeerde jackpot wordt uitgekeerd dan wordt het vereiste maximum aan getrokken ballen per ronde versoepeld totdat de bingojackpot gewonnen is. En met zo’n grote hoofdprijs wordt het spelen van een bingo vele malen spannender.

Gratis bingoronden

Waarschijnlijk kunnen we bij Tombola bingo ook gratis bingoronden verwachten. Dit hebben ze voor de Engelse site ook in het assortiment zitten. Aan gratis bingoronden kunnen voorwaarden verbonden zitten. Zo kunnen er gratis bingoronden voor nieuwe spelers zijn of voor spelers die binnen een gestelde termijn een storting hebben gedaan. Het belangrijkste is dat je ergens plezier aan beleeft, dat kan ook met kleine bedragen en kleine prijsjes. Het is dan ook heel fijn als dit ook voor Tombola nl in het assortiment zou zitten.

Automatisch markeren van getrokken nummers

Normaal kruis je zelf nummers aan als je bijvoorbeeld met een bingoavond meespeelt. Online is dit een ander verhaal, dan speel je vaak met meerdere bingokaarten. Een bingoronde duurt vaak ook maar een paar minuten. Daarom dat je bij de bingo van Tombola een automatische markeerfunctie hebt in het bingospel. Zo kan je elke ronde meespelen met een groot aantal kaarten en kan je bijvoorbeeld gezellig chatten tijdens het bingo spelen.
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven