Skrill bingo bij TrendieBingo

trendiebingo aanbieding

trendiebingo logoSkrill is een internetdienst waarmee je veilig op het internet geld kan overmaken. Van oorsprong een Britse dienst, maar wereldwijd zijn dergelijke diensten niet echt populair. Dit heeft alles te maken met andere stortingsmethoden, hiermee kan je namelijk op een veilige manier een transactie op het internet verrichten. De naam Skrill kent deze betalingsmethode pas vanaf 2011, toen ging het bedrijf Moneybookers namelijk over op haar nieuwe naam, Skrill.

Werking van Skrill

Je kunt je account bij Skrill opwaarderen met een kredietkaart of met een bankoverschrijving. Dit tegoed kan je op je Skrill account storten, hiervoor zijn meerdere methoden aanwezig. Vervolgens kan je dit tegoed online gebruiken

Met Skrill betalen bij TrendieBingo

trendiebingo met skrill opwaarderenWanneer je bij TrendieBingo met Skrill wenst te betalen moet je uiteraard eerst een account aanmaken. Klik hier om een account aan te maken. Je hoeft dan trouwens niet direct een storting te doen, want je krijgt bij het aanmaken van je account een welkomstbonus van TrendieBingo van €5!

Wanneer je een storting met Skrill uit wilt voeren dan moet je bij TrendieBingo de volgende stappen ondernemen:

  1. Login op de website van TrendieBingo
  2. Ga naar de stortingspagina (linkermenu => menuitem ‘DEPOSIT’
  3. Selecteer de stortingsoptie ‘Skrill’
  4. Kies het door jouw gewenste bedrag om op te waarderen
  5. Vul eventueel nog een bonus code in, deze kan je direct onder het opwaardeerscherm vinden onder het kopje ‘Deposit bonus codes’, hierbij kan je een bonus bovenop je gestorte bedrag krijgen!
  6. Voer de storting uit door op ‘PROCEED WITH DEPOSIT’ te klikken, dan kan je via het betaalscherm van Skrill de storting bevestigen.

Meld je hier aan bij TrendieBingo

Skrill bingo bonus

Wanneer je met opwaardeert met Skrill kan je een bingo bonus verkrijgen bovenop je gestorte bedrag. Wanneer je de storting doet zijn er enkele variabelen welke de hoogte en omvang van je bonus kunnen beïnvloeden.

Allereerst moet je voldoen aan de minimale storting om de bonus code te activeren. Normaliter is dit een bedrag van €10 of €25. Zo hoog moet je storting dus minimaal zijn.

Daarnaast is ook het bonuspercentage en het maximum van de bonus belangrijk. Je hebt over het algemeen te maken met bonussen van 50%, 75% of 100%. Stel gebruikt een bonus van 50%, waar je een storting voor moet uitvoeren tussen de €25 en €250. Dit betekent dat de maximale bonus die je in die geval kunt ontvangen 50% van €250 (de maximale storting) is en maximaal een omvang kan kennen van €125. Je gestorte bedrag zal op de saldometer worden bijgeschreven en de bonus zal op de bonusmeter verschijnen.

Bezoek TrendieBingo

Ben jij al fan?

Deel ons nu op Facebook met je vrienden.