TrendieBingo betrouwbaar?

trendiebingo aanbieding

trendiebingo logoTrendieBingo is een vrij nieuwe bingosite, welke ontstaan is door een ommekeer van de bingosite BingoBink. Eind 2015 sloot dit merk haar deuren en ging het verder onder de naam TrendieBingo. Waar het zich voorheen om een homoseksuele doelgroep richtte is het onder de naam TrendieBingo op de volledige breedte van de online bingomarkt gaan richten. Vandaag de dag kan je hier genieten van een betrouwbaar bingospel waar je ook grotere bingoprijzen kunt winnen!

Bezoek de website

Gratis uitproberen mogelijk

5 euro gratis speeltegoed bij het aanmaken van een account bij trendiebingoWanneer je nog geen account hebt bij TrendieBingo dan kunnen we je iets moois aanbieden. Elke nieuwe speler bij deze bingosite ontvangt namelijk direct na registratie €5 gratis bingotegoed. Hier hoef je geen storting voor te doen!

Wekelijks een gratis bonus code
Bij TrendieBingo kan je wekelijks gebruikt maken van de mogelijkheid om gratis je bingotegoed op te waarderen. Je krijgt deze bonuscode via de nieuwsbrief elke week weer toegestuurd. Zo kan je er dus ook altijd voor kiezen om gratis bingo te spelen bij deze website.

Benut deze gratis voordelen, maak hier je account aan!

Privacy

De gegevens die je bij TrendieBingo invult worden privé gehouden en veilig afgeschermd tegen derden, hierdoor kan je bij TrendieBingo betrouwbaar een potje bingo spelen! De eisen van de afscherming van gegevens zijn erg hoog, want de website opereert met een LGA licentie. Om aan deze voorwaarden te voldoen moet deze site namelijk haar gegevens versleuteld opslaan op een beveiligde server.

Persoonlijke gegevens
Wanneer je begint bij TrendieBingo dan moet je je persoonlijke gegevens invullen. Dit is om een aantal zaken te controleren en uit te kunnen voeren (zoals een uitbetaling van je bingotegoed). Belangrijk is dat je op het moment dat je een uitbetaling aanvraagt je gegevens nog even controleert. Want je wilt natuurlijk wel je uitbetaling (zo snel mogelijk) ontvangen.

Indruk en conclusie

Wij hebben een goede indruk gekregen van TrendieBingo. In onze ogen een betrouwbare bingosite waar je veilig tegoed kan storten, bingo kunt spelen en eventuele winsten kan laten uitbetalen. Daarnaast is de gezelligheid ook reeds aanwezig, want er zijn reeds fanatieke bingospelers actief waarmee je een gezellig een potje bingo kunt spelen. En met de gratis bonussen die op je liggen te wachten zeker de moeite waard om eens uit te proberen!

Bezoek nú TrendieBingo
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven