TrendieBingo Bonus Code

trendiebingo aanbieding

5 euro gratis speeltegoed bij het aanmaken van een account bij trendiebingoJe krijgt gelijk bij aanmelding bij de bingosite TrendieBingo al een bonus van €5,00. Hiervoor hoef je geen storting te doen. Maar wanneer je eenmaal een account hebt aangemaakt dan kan je nog veel meer extra’s verwachten. Je krijgt namelijk wekelijks bonus codes toegestuurd van TrendieBingo. Hierbij is onderscheid te maken tussen gratis bonus codes en storting bonus codes.

Probeer TrendieBingo gratis uit met €5

Gratis bonus codes

trendiebingo gratis bonus codeElke week weer ontvang je een leuke extra van TrendieBingo. Je ontvangt een gratis bonus code. Deze kan je bij de betaalopties invullen om vervolgens gratis bingo tegoed te ontvangen. Het tegoed welke je ontvangt bij het inleveren van deze code is enkel te gebruiken in het bingospel van deze aanbieder en dus niet bij een van de spellen uit de casinolobby.

Storting bonus code

Je zult ook met regelmaat storting bonus codes ontvangen. Hiermee kan je een betaling doen waarbij je gestorte bedrag met extra bonus tegoed wordt verhoogd. Je ontvangt bij je eerste storting automatisch een welkomstbonus, hier hoef je geen bonus code voor in te vullen.


In de betaling sectie van TrendieBingo vindt je de actieve bonus codes die je kunt gebruiken bij je storting.

Bonus op je eerste storting
bonus op je eerste storting bij trendiebingoDe welkomstbonus van TrendieBingo kent een omvang van 200% tot een maximale bonus van €100,00. Wanneer je de maximale bonus wilt benutten dan moet je in dit geval €50,00 storten, je ontvangt dan naar de €50,00 op je saldometer ook nog €100,00 op je bonusmeter.

Meld je aan voor de bonussen van TrendieBingo

Overal elke week gratis bonus codes ontvangen?

TrendieBingo is niet de enige online bingosite waar je elke week een gratis bonus code toegestuurd krijgt. ShinyBingo en Bingocams doen dat bijvoorbeeld ook. Wanneer je ook bij deze websites een account aanmaakt dan ontvang je 3 maal in de week een gratis bonus code. Tevens beschik je dan over de luxe om elke week met drie verschillende bingo’s mee te kunnen spelen.

=> Bezoek TrendieBingo => Bezoek ShinyBingo => Bezoek Bingocams

Van gratis bingo tegoed naar echt geld

Wanneer je bonustegoeden ontvangt zullen deze aan je bonusmeter worden toegevoegd. Deze kan je in eerste instantie niet direct uitbetalen, maar dat is wel mogelijk wanneer je aan de bonusvoorwaarden voldaan hebt. Dan verschuift het tegoed namelijk van je bonusmeter naar je saldometer. Tegoeden die op je saldometer staan kan je altijd uitbetalen als je aan de minimale betalingsgrens van €25,00 voldoet.

Bonusvoorwaarden voor het vrijspelen

Je kunt bij TrendieBingo je bonustegoeden vrijspelen door hier bingokaarten mee te kopen. Voor een stortingsbonus van TrendieBingo moet je hiervoor de bonus 6 maal inzetten, een gratis bingo bonus kent een inzetvereiste van 10 maal de waarde. Als voorbeeld, een gratis bonus code van €2,00 is vrijgespeeld wanneer je met dit tegoed voor €20,00 aan bingokaarten hebt gekocht.

Gevolgen van een uitbetaling op bonustegoeden

Wanneer je een uitbetaling aanvraagt dan is het belangrijk om te weten dat je bonusmeter dan gereset wordt. Wanneer je een bonus dus nog niet vrij hebt gespeeld dan komt deze bij het bevestigen van een uitbetaling te vervallen. Je wordt hierop met het aanvragen van de uitbetaling ook op geattendeerd mocht dit het geval zijn.

Bezoek TrendieBingo
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven