TrendieBingo ervaring

trendiebingo aanbieding

Ik ben nog niet zo lang geleden begonnen met spelen bij TrendieBingo. Ik las er een paar keer over online en omdat ik vroeger bingo ook altijd leuk vond, leek het me wel een goed idee om dit eens online te spelen. Daarnaast wil ik graag een gokje wagen en hou ik wel van de spanning die hierbij komt kijken. Je blijft maar hopen: zal ik winnen?

Ik heb al vrij snel een storting gedaan en ik kreeg daar heel veel bonus speelgeld voor. Daardoor kon ik meteen heel veel spelen, leuk! Het spel werkt heel duidelijk. Eigenlijk hoef je niet veel te doen en alleen zorgen dat je op tijd je bingokaarten koopt. Alles wordt automatisch op je gekochte bingokaarten afgestreept en dus kun je ondertussen leuk chatten met de rest. De ene keer speel ik maar met een paar kaarten mee en de andere keer kies ik voor het maximum aantal kaarten. Dit is een beetje afhankelijk van mijn eigen bui. Het leuke is dat je dit helemaal zelf kunt bepalen allemaal.

Ik heb wel gemerkt dat je niet in de ochtend moet gaan spelen. Dan is het namelijk erg rustig en dat is toch net wat minder leuk. Als je dan een keer wint, dan haal je maar net je inzet eruit. Daarom probeer ik vooral in de avonden te spelen, wanneer het een stukje drukker is en de te winnen prijzen hoger zijn.

In de chatbox is iedereen ontzettend aardig. Er hangt een leuke sfeer, waar mensen elkaar telkens feliciteren. Als je net nieuw bent, dan word je met open armen ontvangen en er is helemaal geen onderlinge strijd. Dat vind ik erg mooi.

Conclusie: ik raad mensen TrendieBingo aan. Als jij wel een gokje durft te wagen en bingo erg leuk vindt om te doen, dan is TrendieBingo echt iets voor jou!

Meld je nu aan bij TrendieBingo!
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven