TrendieBingo jackpots

trendiebingo aanbieding

Voor TrendieBingo hebben we momenteel alleen de stand van de progressieve hoofdjackpot welke je op deze bingosite kan winnen. Maar naast deze jackpot zijn er ook nog andere jackpots te winnen bij TrendieBingo. Elke reguliere bingokamer is namelijk voorzien van de kamerjackpot. Daarnaast worden er geregeld evenementen en acties georganiseerd waarbij er tijdens een vastgesteld aantal ronden een jackpot zal vallen, ook wel bekend als ‘gegarandeerde bingo jackpots
Hoofdjackpot:

Actuele jackpotstanden TrendieBingo

BingositeJackpotIn het spelAanmeldenType Jackpot

Speel mee voor de jackpots, meld je hier aan!

Spelen voor de hoofdjackpot

Het belangrijkste wat je moet weten over de hoofdjackpot van TrendieBingo is dat je in de afgelopen 3 maanden minimaal 1 storting gedaan moet hebben. Dit is namelijk nodig om aan de voorwaarden te voldoen waaronder je de jackpot tijdens de bingo kunt winnen. Deze jackpot is moeilijk te winnen, daarom kent de prijs die je wint vaak ook een grote omvang, soms wel tienduizenden euro’s! Momenteel staat de hoofdjackpot van TrendieBingo op een bedrag van . Hoe je de bingojackpot kunt winnen? Dan moet je binnen zoveel ballen een volle bingokaart hebben in een reguliere bingokamer:

  • 75 ballen bingokamers: Binnen 42 ballen of minder
  • 90 ballen bingokamers: Binnen 32 ballen of minder

Spelen voor de kamerjackpots

Bij TrendieBingo is elke reguliere bingokamer voorzien van een eigen jackpot, ook wel de kamerjackpot genoemd. Wanneer je deze wilt winnen moet je tevens in de afgelopen 3 maanden een storting hebben gedaan. Bij deze 75 ballen bingo moet je met 48 ballen of minder een volle bingokaart weten te krijgen. Voor de 90 ballen bingo ligt dit maximum op 40 ballen of minder. Het verschil in aantal ballen wat je nodig hebt om een jackpot te winnen heeft te maken met de hoeveelheid nummer die op de bingokaart staan. Daarom is de eis voor een 90 ballen bingo strenger (hier staan minder nummer op een bingokaart) dan de 75 ballen bingo.

Kan ik de kamerjackpot en de hoofdjackpot tegelijk winnen?

Nee, de jackpot met de grootste hiërarchie die zul je winnen. Dit betekent in het geval dat je met de 75 ballen bingo een volle bingokaart hebt met 41 ballen je de hoofdjackpot zal winnen en niet de kamerjackpot.

Meld je aan en speel mee voor de jackpots
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven