Trendiebingo mobiel spelen

trendiebingo aanbieding

trendiebingo voor mobiel en tabletDe nieuwe website TrendieBingo.com is in het einde van 2015 live gegaan. Een van de mogelijkheden die deze website biedt is om via je mobiel of tablet deel te nemen aan het bingospel. Hierdoor kan je altijd en overal meespelen met deze gezellige online bingo. Hoe alles werkt? En wat je kan verwachten van het mobiel bingo spelen? Daar gaan we in dit artikel op in.

Probeer TrendieBingo gratis uit met €5

Activeer schermrotatie voor het mobiele bingospel

scherm roteren om mobiele bingo te spelen bij trendiebingoOm het bingospel op je mobiel te kunnen spelen moet je op je mobiel je schermrotatie activeren. Dit is noodzakelijk om de functionaliteit van het bingospel op je mobiel tot uiting te brengen. Wanneer je met een ‘staand scherm’ het mobiele bingospel opent dan zul je de melding te zien krijgen welke aan de rechterzijde van deze alinea getoond is.

Je kunt de button voor het roteren van je scherm normaliter in het snelmenu op je mobiel vinden. De naam voor deze functie kan overigens per telefoonmerk anders zijn, zo noemt Samsung deze optie Schermrotatie en Apple bijvoorbeeld Rotatieslot.

Bij een iPhone zul je het slot dus uit moeten schakelen en bij Samsung de rotatie moeten activeren.

De bingolobby

bingolobby op het mobiele platform van trendiebingoWanneer je het scherm gekanteld hebt en het bingospel gestart hebt dan kom je in de bingolobby terecht. Hier kan je de actieve kamers vinden. Je kunt in de lobby gebruik maken van een drietal kamerfilters: 75 ballen, 90 ballen en prebuy bingokamers. In de prebuy bingokamers kan je van te voren je bingokaarten bestellen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je mee wilt spelen voor mooie gegarandeerde jackpots.

Getoonde informatie per bingokamer

 • Bingovariant: 75 of 90 ballen bingo
 • Kamernaam
 • Aantal aanwezige spelers in de bingokamer
 • Kosten per bingokaart
 • Huidige stand van kamerjackpot(s)
 • Knop om de kamer te betreden

Registreer je hier en speel ook mee met de mobiele bingo!

Bingokaarten kopen

bingokaarten kopen bij trendiebingo mobielWanneer je een bingokamer hebt uitgekozen dan kan je met het mobiele bingospel beginnen! Om deel te nemen aan de bingo moet je bingokaarten kopen. Je kunt dit doen met gratis bingo tegoed door een TrendieBingo bonus code te gebruiken of door tegoed te storten.

Net als in het reguliere bingospel kan je in het mobiele bingospel ook van de gratis bingokaarten gebruik maken. Wanneer je namelijk 4 bingokaarten koopt dan krijg je de 5e bingokaart gratis! De kosten per bingokaart kunnen per kamer verschillen.

Het spelen kan beginnen!

Wanneer de bingoronde van start gaat dan zie je het spel zoals onderstaand staat afgebeeld. We beginnen bovenin het scherm. Hier zie je aan de linkerkant de laatst getrokken bingoballen. Naast de bingorails zie je voor welke prijs je speelt, hoeveel deze prijs deze keer waard is en hoeveel bingoballen je nog moet hebben voor je een bingoprijs kan winnen (TG betekent To Go of Te Gaan). Aan de rechterzijde zie je het chatvenster, deze kan je uitklappen door op het neerwaarts wijzende pijltje te klikken.

spelen in een mobiele bingokamer van trendiebingo

Automatische bingokaart ordening

Wanneer je bingo speelt dan heb je uiteraard bingokaarten waarmee je een hogere winkans hebt. En dan is het wel zo handig om te weten welk nummer je nog moet hebben om een bingoprijs te winnen. Daarom worden de bingokaarten tijdens het spelen automatisch geordend. Kaarten die nog maar 1 cijfer goed moeten hebben zullen hierdoor hoger staan als kaarten die nog meerdere cijfers goed moeten hebben. Hierdoor kan je snel zien of jij gaat winnen!

Bingokaarten voor de volgende ronde kopen

Wanneer de bingo nog bezig is kan je alvast nieuwe kaarten kopen voor de volgende ronde. Als je in een bingokamer bent en je hebt de desbetreffende ronde kaarten gekocht dan klapt het verkoopscherm automatisch in tot de ronde weer voorbij is. Je kunt dit scherm openen door op ‘Buy Tickets’ te klikken.

Mobiel opwaarderen bij TrendieBingo

Op het mobiele platform kan je ook je bingo tegoed opwaarderen. Alle reguliere methodes zijn hierbij beschikbaar.

Aanwezige opwaardeeropties

 • Creditcard
 • Neteller
 • Paysafecard

Bezoek TrendieBingo
  Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

  online bingo voor bedrijven