TrendieBingo Stortingsbonussen

trendiebingo aanbieding

Wanneer je de bingo voor geld wilt spelen bij de nieuwe bingo TrendieBingo dan kan je gebruik maken van mooie bonussen! Naast de gratis bonus van €5,00 die je gelijk al bij aanmelding krijgt en de wekelijkse gratis bonus code die je ontvangt kan je bij TrendieBingo ook gebruik maken van stortingsbonussen. Hierbij krijg je extra bonustegoeden bovenop het door jouw gestorte bedrag.

Probeer TrendieBingo gratis uit met €5

Flinke bonus op je eerste storting

bonus op je eerste storting bij trendiebingoWanneer je voor het eerst een storting doet (van minimaal €10,00) dan krijg je bij TrendieBingo een mooie bonus van 200% tot een maximum van €100,00! De reden waarom we het stortingslimiet vermelden is omdat je bij een kleinere opwaardering geen aanspraak kan doen op een stortingsbonus. Met als bijkomend voordeel dat je niet met een kleine storting deze mooie bonus activeert. Een storting middels een belletje waardeert je saldo namelijk maar met €1,40 per belletje op.

Vervolgbonussen met bonus codes

Wanneer je wil gebruik wil maken van nog meer bonussen dan ben je bij TrendieBingo op je juiste plek. Je krijgt namelijk wekelijks bonus codes toegestuurd. Deze bonus codes staan tevens gearchiveerd in het betalingsgedeelte van de website. Zo hoef je dus de e-mails met de bonus codes te bewaren, maar kan je gewoon in het betalingsgedeelte kijken welke aantrekkelijke bonus codes je nog open hebt staan!

Meld je aan voor de bonussen van TrendieBingo

Belangrijke informatie over bonussen

Bonuspercentage:
Wanneer je een bonus code gebruikt dan is hier een bonuspercentage aan verbonden. Deze staat altijd vermeld bij de bonus code welke je onderin het betalingsgedeelte van TrendieBingo ziet staan. Wanneer je bijvoorbeeld een bonuspercentage van 100% krijgt en je doet een storting van €20,00 dan ontvang je €20,00 op je saldometer en een bonus van €20,00 op je bonusmeter. Je kunt dan dus met €40,00 beginnen met bingo spelen!

Bonuslimiet:
Het limiet wat geldig is voor de bonus staat eveneens bij je bonus code vermeld. Dit limiet bepaalt de maximale bonusuitkering op je storting. Wanneer het limiet bijvoorbeeld op €50,00 is vastgesteld met een bonuspercentage van 100% dan krijg je bij een storting van €50,00 de maximale bonus van €50,00 toegekend. Wanneer je in dit geval een storting van €60,00 uitvoert dan ontvang je eveneens de maximale bonus van €50,00.

Geldigheid van de bonussen:
Een bonus code kent een geldigheidsduur. Wanneer je deze de uiterste gebruiksdatum passeert dan zal deze komen te vervallen. Maar omdat je geregeld nieuwe stortingsbonus codes krijgt toegestuurd worden deze automatisch weer aangevuld!

bonus code van trendiebingo

Vrijspelen en uitbetalen van bonussen

Een bonus die kan je niet direct uitbetalen. Hiervoor moet je de bonus eerst hebben ingezet. Voor een stortingsbonus is de inzetvereiste 6 maal de waarde. Wanneer je met een stortingsbonus een bonustegoed van €20,00 krijgt toegekend dan moet je met dit tegoed €120,00 aan bingokaarten kopen. Wanneer dit gebeurt is dan zal je bonustegoed automatisch naar je saldometer worden verplaatst. Dit gaat om het restbedrag van de bonus, ook als je veel geld gewonnen hebt!

vrijspelen van een bingo bonus bij trendiebingo

Spelen vanaf saldometer, daarna vanaf je bonusmeter
bonusmeter staat rechts naast de saldometer bij trendiebingoWanneer je bingo speelt dan zal er eerst aanspraak worden gedaan op je tegoeden die op je saldometer staan. Wanneer deze niet toereikend zijn dan wordt er gebruik gemaakt van eventuele tegoeden op je bonusmeter. Pas wanneer je het bonustegoed inzet zal deze voor het rondspelen van de bonustegoeden in aanmerking komen en begin je met het vrijspelen van je bonus.

Bezoek de website van TrendieBingo
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven