Welkomstbonus TrendieBingo

trendiebingo aanbieding

trendiebingo logoIn dit artikel leggen we je graag alles uit over de welkomstbonussen van TrendieBingo. Je wordt bij dit online bingo platform namelijk verwelkomt met twee mooi bonussen. De eerste bonus is gratis en ontvang je direct bij het aanmaken van je account. De tweede bonus is bovenop je eerste storting.

Meld je aan bij TrendieBingo

Gratis welkomstbonus

5 euro gratis speeltegoed bij het aanmaken van een account bij trendiebingoZoals gezegd krijg je bij het aanmaken van je account bij TrendieBingo gelijk al een gratis bingo bonus. Deze kent een waarde van €5. Zoals gezegd betreft dit een bingo bonus. Dit betekent dat je de bonus enkel in het bingospel van TrendieBingo kan gebruiken en niet in het casino op deze website.

Klik hier voor de €5 aanmeldbonus!

Vervolg aan gratis bonussen
Het is niet zo dat je na je gratis welkomstbonus verder geen gratis meer hoeft te verwachten. Integendeel, want je krijgt wekelijks een gratis bonus code toegestuurd. Hiermee kan je bingo tegoed ontvangen zonder hiervoor een storting te hoeven verrichten.

Welkomstbonus op eerste storting

bonus op je eerste storting bij trendiebingoWanneer je voor het eerst voor echt geld gaat spelen dan staat er bij TrendieBingo een stortingsbonus op je te wachten. Deze bonus betekent dat je bij een storting van minimaal €10 een bonus ontvangt van 200%, welke kan oplopen tot maximaal €100! Wil je de maximale stortingsbonus benutten? Dan moet je €50 storten, hierbij krijg je naast je gestorte saldo ook nog eens de maximale bonus van €100 op je account bijgeschreven.

Vervolg aan stortingsbonussen
Naast de gratis bonus codes die je van TrendieBingo ontvangt krijg je ook geregeld stortingsbonus codes toegestuurd. Hiermee kan je net als bij de welkomstbonus een mooie bonus bovenop je storting ontvangen. Je moet, voorafgaand aan de storting, de bonus code invullen in het hiervoor bestemde vak. Wanneer de transactie voltooid is wordt het gestorte bedrag en het beloofde bonustegoed op je account bijgeschreven.

Saldometer versus bonusmeter

Wanneer je een storting doet en hier een bonus over ontvangt dan wordt het gestorte bedrag op je saldometer bijgeschreven. De bonus zal op je bonusmeter verschijnen. Wanneer je bingokaarten koopt dan wordt er eerst aanspraak gedaan op je saldometer. Wanneer dit tegoed ontoereikend is dan zal je bonusmeter gebruikt worden. Je moet je bonustegoeden die je verkrijgt middels een storting 6 maal inzetten alvorens je deze kan laten uitbetalen bij TrendieBingo. Dit betekent dat je met een bonus van 20 euro voor 120 euro aan bingokaarten moet hebben gekocht alvorens deze naar de saldometer zal verschuiven en je dit tegoed kan laten uitbetalen. Uitbetalen bij TrendieBingo kan vanaf €25

Bezoek TrendieBingo
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven