Uitbetalen bij Unibet Bingo

Bij Unibet Bingo kan je de online bingo voor geld meespelen. En wanneer je dit doet is het mogelijk dat je leuke bedragen wint. Zo zijn er bij Unibet bijvoorbeeld jackpots actief waarbij de bedragen hoog op kunnen lopen. Wanneer je geld gewonnen hebt is het mogelijk om dit uit te betalen. Het minimale bedrag van een uitbetaling is €15, dit bedrag moet je dus minimaal op je account hebben staan.

Meld je nu aan bij Unibet!

Geld winnen in het bingospel van Unibet

Wanneer je bij Unibet Bingo meespeelt in het bingospel kan je geld winnen. Dit geld wordt direct bijgeschreven op je account als je in de prijzen bent gevallen. Je ontvangt dus gelijk je winst.

Geld laten uitbetalen

Wanneer je minimaal €15 op je account hebt staan dan kan je een uitbetaling aanvragen. Een bankoverschrijving kan zo’n 3 tot 10 dagen in beslag nemen. Op deze wijze van uitbetalen is geen limiet aanwezig. Wanneer je bijvoorbeeld Neteller of Skrill gebruikt dan is er wel een limiet van toepassing, je kunt dan maximaal €1.500 laten uitbetalen. Als laatste optie kan je ook nog geld laten uitbetalen door het naar je creditcard te laten overmaken. Hier zit wel een limiet op, maar dat zal niet zo snel van toepassing zijn. Dit limiet staat namelijk op €100.000.
Uibetalingsmogelijkheden

  • Bankoverschrijving
  • Creditcard
  • Neteller
  • Skrill

uitbetalingsmogelijkheden bij unibet bingo

Bezoek de website van Unibet!

Ben jij al fan?

Deel ons nu op Facebook met je vrienden.